pondělí 4. července 2011

Společenské vědy

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YOPO2SAuNtc/:

Názory na novou Google sociální iniciativy Zdá se, že zpomaluje. Všeobecná shoda, že Google udělal nějakou dobrou práci, aby se vyhnuly, kde mají upustil míč v předchozím úsilí. Také některé dobrou práci při vytváření způsob, jak rychle procházet řadou lidí názory. A skvělý nástroj, který připomíná videa začátcích, kdy jsme se všichni sešli kolem ohňů střílet ve větru.

Časné závity jsou očekávání vlastní referenční, stejně jako tomu bylo v každém novém spuštění služby v tomto bodě cyklu. S Twitter jsem číhala na měsíce, než v reálném čase komunikační sběrnicí otvor pro FriendFeed. Ještě v této fázi se Foursquare, který se připojí další iOS aplikace na tlak oznámení autobusu jako to, co skutečně je služba pro mě. Facebook je většinou e-mailové upozornění služby

Sledování zavádění Google je překvapivě snadné Twitter. Stále si myslím, tam jsou některé skryté studny informací v kruzích komentář proudu, ale ve většině případů je hodnota zůstává na postu nebo sdílet úroveň. Techmeme vstřebává ránu v sobotu večer z víkendu. Některé závěry založené na tomto raném data:

  1. Hospůdky bude úspěšný, ale hned klonován Facebook + Skype tento týden. Tím se vyšrouboval cenu téměř nulové, s reklamou a gamification poskytování podpory příjmů pro spotřebitelské služby.
  2. Google bude muset zatnout zuby a otevřít se IOS. Obviňovat AppStore bude fungovat jen do služeb rozšiřuje po první vlně, po které verzi HTML 5 bude muset stačit pro všechny, ale tlak oznámení. S IOS 5 Poštovné za dva měsíce, není čas na hraní her marketing Android.
  3. Google se ironicky dostávají do pozice, že obří beta test pro Microsoft k zamyšlení, jak se snaží a jemnost zhroucení úřadu. Hodně se můžeme vytvořit z Google tip-vytočené kolem Gmail a jeho neschopnost integrovat sociální, ale Microsoft nebude poslouchat.
  4. Twitter zachová kontrolu zmínky @ mrak, který nemá paralelní provádění v kruzích vedle jeho použití syntaxe. Jako Ray Wang se ptá: Kde je Venn diagram nástroj?
  5. Kde je developer motivaci stavět nad tímto? Android, samozřejmě, ale pokud tolik strategie API má zatím být jasné, proč se jejich loď teď, místo aby čekali?
  6. Chcete-li odpovědět na poslední otázku, protože prý Google vidí některých konkurenčních důvodů, nebo jinak řečeno, slabost v jeho plánu. Žádná reakce na iTunes Match, Apple TV / AirPlay, gramofon, iPad, ne-Flash hybnosti, FaceTime v hospůdky, atd. Zatím cross-mobilní video chat se objevil v AppStore.
  7. Proč vystřihnout lví podíl na tablet trhu, když je to jediný největší důvod, proč lidé vnímají, jsou jakékoliv rozskoku v sociální? Pokud se Larry Page je celé kruhy et al Tak kdo hlídat ChromeOS obchod? Je-li 25% bonusy jsou vázány na sociální, jak se ostatní 75% rozebrat?
  8. Možná, že 25% Android, 25% hledání, 15% aplikace a 10% Chrome. Pravděpodobně udržitelná při jízdě na sociální vlně, ale kde je ničivé energie proudící? Nezapomeňte, že Gmail vyšel z off-hledání talentů a zdrojů. Brzy budeme moci spočítat náklady příležitosti tohoto úsilí.
  9. Facebook a Twitter by nevadilo, e-mail jít pryč, ale Microsoft a Google by se. Není dobré mít tyto spoluhráče.
  10. Nikdy jsem Twitter seznamy. Jsem se rozdělit na Facebook seznamy přátel jeden. Ale ještě méně chci microcast na segmentované kruhy. Baví mě testovat hranice toho, co lidé budou tolerovat v jednom proudu, jak můžete samozřejmě vidět na komentář TechCrunch zde. Něco, co jel na přijetí na Twitteru nejen přes 140 znaků a veřejné proud, ale kvůli tomu, co k

Žádné komentáře:

Okomentovat