pondělí 4. července 2011

Sleepwell síly WiFi čekat jeho otočení, drží gadgets dobře odpočinul

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/sleepwell-forces-wifi-to-wait-its-turn-keeps-gadgets-well-reste/:
Sleepwell Někdy pocit, že vaše WiFi zařízení na baterie životy jsou na tom lépe, když není obklopen kolegy a kolemjdoucích? Podle Duke University ta studentka Justin Manweiler a odborný asistent Romit Roy Choudhury, tento jev je způsoben gadgets neustále bojují o získání stejného data. Jejich systémy sítí Research Group vytvořila program nazván Sleepwell ke zmírnění přetížení, ale dá WiFi k odpočinku, dokud je cesta volná pro přístup konkrétní údaje, které potřebuje, a poskytuje lepší správu napájení po celou dobu. Tech bylo ukázáno v MobiSys 2011 minulý týden, a údajně funguje dobře "v celé řadě zařízení, typů a situací." Pozoruhodně, Microsoft a Nokia (mimo jiné jako Verizon) je zálohování projektu, která nás opatrný optimismus že by mohl být na cestě k WP7 (nebo Windows 8, když na to přijde), v pravý čas. Neexistuje žádná informace o tom, zda Sleepwell kdy bude distribuována komerčně, ale můžeme navrhnout LTE verzi na pomoc z velké V chudých Ol ' T-šroub ?

Sleepwell síly WiFi čekat jeho otočení, drží gadgets dobře spočívala původně objevila na Engadget na po. 04.07.2011 08:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Textově , Yahoo News | zdroj Duke dnes | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat