pondělí 4. července 2011

PlayStation Store, Qriocity návratu do Japonska tento týden, dokončení obnovy globální PSN

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/playstation-store-qriocity-returning-to-japan-this-week-comple/:
Sony je " Welcome Back "Kampaň může mít vypracované ke konci trochu brzy , ale síť PlayStation nebude schopna plně vrátit do Japonska až koncem tohoto týdne. Jak 6. července bude japonská hráči opět budou mít přístup k PlayStation Store a Qriocity, přinášet zastavení téměř tři měsíce poté, co nařídil pozastavení rozšířené dubnu narušení dat . Tyto služby již byly obnoveny v jiných částech světa, ale Sony se setkal především tužší odpor v jeho vlasti, kde úřady požadovaly zajištění bezpečnosti PSN dřív, než by jí umožnily obnovit v rámci svých hranic. PlayStation Store zůstal po jednání se Sony s vládními úředníky, ale mluvčí společnosti Satoshi Fukuoka říká, že tyto diskuse mají postupoval daleko dost pro plné služby pokračovat. PSN je dlouho očekávaný návrat do Japonska bude také vyjádřila svou plnou obnovu globální, což znamená, že Sony může být nakonec mohli dát ságy k odpočinku - a pokusit se zapomenout, že 170000000dolar prohrál v procesu.

PlayStation Store, Qriocity návratu do Japonska tento týden, dokončení obnovy globální PSN původně objevila na Engadget na po. 04.7.2011 05:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj IDG News Service (ComputerWorld) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat