pondělí 4. července 2011

Inhabitat na týden v zeleném: IKEA je masivní solární pole, klimatizovaná oblečení a ultra-zelené jachty

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/03/inhabitats-week-in-green-ikeas-massive-solar-array-climate-c/:
Letní slunce přeplňovaný technologií šetrných k životnímu tento týden oznámil, že IKEA Inhabitat převrácený přepínač na masivní 65.000 čtverečních stop solárních panelů a designér Markus Kayser představila úžasné soběstačný solární laser cutter . Také si všiml chytrý off-grid Tropicana billboard , který je v Juiced pomeranče, a my jsme se dozvěděli o nové piezoelektrické film, který by mohl vést k notebooku Powered zadáním . Výrobu energie architektury také v titulcích jako SMIT oznámil plány na zavedení své sluneční Ivy systém na několik budov a jeden designér představil plány pro zelené energie ostrov velký dost k síle v Kodani.

Zelená dopravu také dosáhl na obloze tento týden sluncem poháněné letadlo Solar Impulse dělal jeho veřejnost debutovat na Paris Air Show a EADS představil plány pro inovativní plně elektrické komerční letadla . Efektivní auta také vyrazil do ulic jako Nissan Leaf se stal první auto na elektrický pohon pro řešení Pike vrchol, a my jsme se dozvěděli, že Porsche připravuje novou generaci vozů , které jsou schopny řídit samy. Je-li pedál-poháněl dopravu je vaše rychlost, kterou nebudete chtít nechat ujít tento krásný kinetickou energii, skladování Potenza vozidla , a byli jsme ohromeni tím, solární panel, oděné Emax Excalibur hybridní jachty .

Další zprávy jsme zazářila světla na zelené spotřební elektroniky v tomto týdnu, jak jsme vám přinesl měsíční LED světla po vzoru měsíce a Peter Rojas vysvětlil, jak zbytečné je pro udržení gadgets nabíječky zapojen jako součást naší Zeptejte Tech Geek sloupci . Také společná low-tech tablet, které je ideální pro děti, a my představila nový typ klimatizovaná oblečení , které bije v létě teplo. Nakonec jsme byli nadšeni, že Sprint zahájí soutěž , kde můžete recyklovat svůj starý mobilní skórovat skútr Vespa a eko smartphone, a přinesli jsme vám sedm udržitelných návrhů na ekologičtější čtvrtého července .

Žádné komentáře:

Okomentovat