pondělí 4. července 2011

Mobilní telefony jsou nebezpečné / není nebezpečný: odborníci na rakovinu říkají "Co, mě strach?"

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/04/cellphones-are-dangerous-not-dangerous-cancer-experts-say-wh/:
Pokud jste se již dostali krční páteře z probíhajících mobil - rakovina diskuse může čerstvě vydané Vědecké prověřovací jen stačit. V dokumentu, zveřejněném v pátek, panel odborníků z Velké Británie, Švédska a USA provedla důkladný průzkum z předchozích studií, před závěrem, že současná literatura je "stále proti" teorii, že mobil používání způsobuje nádory na mozku u dospělých. Vědci také zpochybnil biologické mechanismy podporující tuto hypotézu, zároveň uznává některé přetrvávající nejistoty, protože údaje o dětských nádorů a dlouhodobého výzkumu jsou stále nedostatečné.

Výsledky přicházejí jen několik týdnů poté, co Světová zdravotnická organizace vydala své vlastní literatury, v níž tvrdí, že mobilní telefony by měly být považovány za " potenciálně karcinogenní . " Ale Anthony Swerdlow, profesor na Institutu britského výzkumu rakoviny a vedoucí z posledních šetření, řekl, že jeho práce skupiny nemusí nutně v rozporu s WHO, protože ten se prostě snaží vyhodnotit rizika rakoviny podle svých vlastních "pre-set klasifikační systém "-, za kterých jsou věci jako nakládaná zelenina a káva také považován za" potenciálně karcinogenní ". Bohužel to neznamená, že debata se v dohledné době zemřít, ale Swerdlow očekává, že konečné závěry během několika příštích let - za předpokladu, samozřejmě, že všechny naše mozky nejsou obrátil na ovesné vločky do té doby.

Mobilní telefony jsou nebezpečné / není nebezpečný: odborníci na rakovinu říkají "Co, mě bát?" původně objevila na Engadget na po. 04.7.2011 06:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Textově | zdroj Reuters | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat