pondělí 4. července 2011

Zuckerberg překvapeni, že lidé jsou překvapeni, že je na Google +

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/07hncaah1BU/:

Facebook CEO Mark Zuckerberg spojení Google + byl hlavní mediální událost, s každým z Forbes na Daily Mail týkající se skutečnosti, že zakladatel založil Google + profil, stavební kruhy, které patří bývalý Facebooker Dustin Roubíček a současný Facebook CTO Bret Taylor.

Zatímco mnoho byl pochybovat , že skutečný Zuckerberg by se připojil konkurenční sociální služby, tech blogger Robert Scoble texted Zuckerberg sám potvrdit, Tweeting z "Jméno drop moment. Zuckerberg jen texted mě zpátky. Říká: "Proč jsou lidé tak překvapen, že budu mít účet Google?"

V případě, že je někdo ještě pochybuje, že se jedná o skutečný Zuck tam, Scoble mi říká, že Zuckerberg ve skutečnosti znamená, Google + úvahu, když on se odkazoval na účet Google. Ale skutečnou otázkou je, proč jsou lidé tak překvapen, že Zuckerberg by se rozhodla být na Google +?

Odpověď možná leží v precedens Google zakladatelé Larry Page a Sergey Brin, který se zřejmě vyhýbal interakce na Facebooku jako sám. (Podle Steven Levy, Brin je vlastně na Facebooku jako pseudonym. předsedy Google Eric Schmidt se také říká , že je na služby, bez ohledu na to, kdy Mike vydával za ním ).

Page a Brin chování stranou, spousta dalších zakladatelů (Myspace Tom například ), ukázaly, že je to naprosto normální účastnit a využívat konkurenčních služeb, a že to nemusí být nutně považována za akt špionáže. Já za sebe jen doufám, že Zuckerberg je hojný na Google +, než je na Twitteru.

Žádné komentáře:

Okomentovat