pátek 28. ledna 2011

Nikon patenty DSLR fotoaparát / projektor, může high-end fotografy dostat se připojit k projekci strana

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/nikon-patents-dslr-camera-projector-high-end-photographers-ma/:
Nikon udělal projektor-in-a-kamera věc dříve, ale S1100pj byl zaměřen na kompaktní digitální fotoaparát davu. V čem se zdá být snaha, aby jeho hru na další úroveň, kterou společnost získala japonský patent na způsob, jak dát DSLR stejných mýtický projektor schopnosti. Ačkoli patentu anglické podrobný popis uvádí, že obrázky jsou "promítané na obrazovce fotografování nástroje exteriéru přes okulár elektronického hledáčku," něco, co může byli ztraceni v překladu - nákresy ukazují projekce vycházející z objektivu fotoaparátu , a naše naděje a sny nám nedovolí vidět něco jiného. Bez ohledu na to, jak věc funguje, doufáme, že Nikon uvádí do výroby brzy, jak jsme - hrdí členové "vážné" foto-štěkat davu - bych se podělit o své fotky na večírcích, taky . Hit se zdrojem odkaz na přeložené patentových dokumentů, ale být vědomi toho, že spojení nebude fungovat v Chrome (IE nebo Firefox pouze) a vy budete muset dát do "A" pro kód druhu a "2011 do 10098" v oblasti číslo k nim dostat. Co jste si mysleli, surfování na World Wide Web bylo snadné?

Nikon patenty DSLR fotoaparát / projektor,-end fotografové mohou dostat vysoké připojit k projekci strana původně objevila na Engadget na Pá. 28.leden 2011 07:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nikon Pověsti | zdroje Digitální knihovna průmyslového vlastnictví | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat