pátek 28. ledna 2011

Microsoft: tablet postižených 4. čtvrtletí zisk, netbooky kolem vrcholu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/microsoft-tablets-affected-q4-earnings-netbooks-past-their-pea/:
Měli jsme silný (jo, opravdu silné) tušení, že IPAD byl prospěšný faktor v jeho slábnoucí Microsoft Windows příjmy ve 2. čtvrtletí , ale není nic jako malý potvrzení z Redmondu. Během hovoru výdělku, byl Microsoft CFO Peter Klein zeptal, jestli tablet vybrakovat PC, ke kterému on odpověděl:
Myslím si, že jako Bill [Koefoed] mluvil trochu v jeho komentáři o netbooky a jak byly netbooky, jejich hit vrcholu v minulém roce ve 2. čtvrtletí, a myslím, že to, co jsme viděli, je v průběhu tohoto roku v prostoru spotřebitele , přičemž některé z tohoto objemu nahrazeny novějšími zařízeními, jako jsou ultra-přenosných a tablet. A do značné míry se jedná o druhé zařízení, a ne primární zařízení. A to je způsobeno trochu táhnout na straně spotřebitele.
To vypadá jako přiznání, že lidé nekupují Windows 7 tablet , ale tak jako tak, to je teď naprosto jasné, že Microsoft utrpěl během back-to-školy a prázdnin, protože spotřebitelé, kteří mohou mít předtím zvedl Windows 7 Starter netbook šel pro lesklé nové IPAD (nebo možná Galaxy Tab v pozdější části čtvrtletí) nebo silnější ULV ultrapřenosný. Je zřejmé, že posun k tablety je třeba očekávat, ale ten kousek o ultraportables je docela vyprávění také - zdá se, že dále potvrzují, že lidé hledají více síly než Atom Intel, i když nemáme opravdu vidět, jak zvýšit prodej ultrapřenosný by se "přetáhnout na straně spotřeby" obchodní společnosti Microsoft zvažuje ultraportables spustit Windows 7 Home Premium nebo Professional.

Je smutné, Klein dělal žádnou zmínku o budoucích plánech společnosti Microsoft tablet, ale uvedl, že netbooky jsou minulost jejich připravit. Jsme si jisti, že " příští verze systému Windows ", nebo cokoliv tablety OS Microsoft plánuje nemohl přijít brzy dost pro každého. Nebo hej, my jsme mohli navrhnout oživení Courier ?

Microsoft: tablet postižených 4. čtvrtletí zisk, netbooky kolem vrcholu původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 23:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Hledám Alpha | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat