pátek 28. ledna 2011

Xbox veterán Ed Fries připojí Razer v poradní roli, pravděpodobně pracovat na něčem úžasné

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/xbox-veteran-ed-fries-joins-razer-in-an-advisory-role-probably/:
Co budete dělat poté, co strávil téměř tři desetiletí šťourat se softwarem - od skromných Atari , prostřednictvím Microsoft Office, a do modernity her Xbox? No, v Fries 'Ed případě, že jsme hádat jdete do CES , najít nejdivočejší, ty úžasné herní koncept kolem, a přihlásit se s jeho tvůrci s cílem napomoci směrování jeho rozvoje. Opět jsme hádat, že to, co Ed udělal, my nemůžeme vědět jistě, co bude dělat jako člen představenstva Razer poradců, ale nelze popřít blízkost Switchblade oznámení 's a jeho vstupem do hry periferní společnosti. I kdyby se laskavě Gent zaměření není na přenosné herní zařízení Razer, si představit, že bude dobrý vliv na jiné výrobky do budoucna. Po tom všem, když to někdy bylo špatný nápad mít více veteránů ve vašem týmu?

[Díky, JL]

Pokračovat ve čtení Xbox veterán Ed Fries připojí Razer v poradní roli, pravděpodobně pracovat na něčem úžasné

Xbox veterán Ed Fries připojí Razer v poradní roli, pravděpodobně pracovat na něčem úžasné původně objevila na Engadget na Pá. 28 leden 2011 06:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat