pátek 28. ledna 2011

Motorola umožní Atrix 4G je 1080p nahrávání videa v post-launch aktualizace softwaru

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/motorola-will-enable-atrix-4gs-1080p-video-recording-in-post-la/:
Software na nadcházející Motorola Atrix 4G již byla předmětem některých zádi (a předčasné ) kontrolou, ale tady je to některé poněkud konkrétnější informace o tom, s laskavým svolením společnosti vlastní spec stránku zařízení. Jak to dopadá, Moto zamýšlí zahájit Atrix s některými ze svých hardwarových useknutých schopností - konkrétně její Tegra 2 -derived moc zakódovat 1080p obsah - ale bude při jejich poskytování uživatelům v aktualizaci (snad brzy) poté. LG Optimus 2X, který je postavený na stejné dual-core čip od NVIDIA, který strávil svůj čas před startem se chlubit, co přesně ti 1080p kódování dovednosti lze dodat - jak s nahrávání videa a díky jeho připojení HDMI - tak to ' ll být sedativum pro Moto fanoušci dozvěděli, že jejich posvátná nové superphone nebude moci odpovídat až u startu. Pak znovu, když přemýšlíme o tom, jak často telefon tvůrci nedokážou plně využít potenciál svých hardware, možná bychom měli být rádi, že 1080p schopnosti přicházejí do Atrix vůbec, co?

[Díky, pane TechCrunch]

Motorola umožní Atrix 4G je 1080p nahrávání videa v post-launch aktualizace softwaru původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 02:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Motorola | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat