pátek 28. ledna 2011

Sony Ericsson LiveView aktualizace je tady, slibuje lepší připojení a Bluetooth kompatibilita

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/sony-ericsson-liveview-update-is-here-promises-improved-connect/:
Dobré zprávy, kolega Bluetooth hodinky fanatici! Stejně jako slíbil , Sony Ericsson konečně rozdělován významnou aktualizaci vyléčit LiveView jednou provždy. S tímto patchem, uživatelé by měli být nyní vidět mnohem lepší stabilitu a kompatibilitu s non-SE telefony, stejně jako bytí moci nainstalovat až 30 plug-inů. Měli jsme jet rychle na našem svěží LiveWatch a všiml si, že to nyní automaticky připojí mnohem lépe, stejně, a doufejme, že totéž platí i pro všechny ostatní. Chcete-li získat aktualizaci, stačí použít SE Update Service pro Windows (sorry, žádná podpora Mac) a postupujte podle pokynů - odkaz ke stažení k dispozici níže, pokud jste se na tento nový.

Sony Ericsson LiveView aktualizace je tady, slibuje lepší připojení a Bluetooth kompatibilita původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 09:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Výrobku Sony Ericsson Blog | zdroje Sony Ericsson | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat