pátek 28. ledna 2011

Stanford výzkumníci demo sociální NFC aplikací na Nexus S

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/stanford-researchers-demo-social-nfc-applications-on-the-nexus-s/:
Chcete-li slyšet většina mobilních společností říct, že v těchto dnech, tak si myslíte, že NFC (Near Field Communications nebo) je určena pouze pro mobilní platby . To není případ všech, samozřejmě, a skupina výzkumníků na MobiSocial laboratoři Stanfordské teď hodil pár nových nápadů jejich vlastní na stůl poté, co dostal pár Nexus telefonů S hrát. Po prvním dělat několik vylepšení, k překonání některých omezení Perníková to - používá pouze pro čtení NFC tagů - byli schopni vyvinout několik sociálně-smýšlející aplikací, které využívají funkčnosti P2P možné s NFC. To zahrnuje jeden příklad, který vám umožní sdílení fotografií pouhým stisknutím tlačítka dva telefony dohromady, a druhá, která umožňuje dva telefony sdílet aplikace - spolupráce tabule, v tomto případě. Bohužel, tyto výše uvedené vylepší Android znamenají, že můžete vyzkoušet sami aplikace ještě ne, ale vědci doufají, že podobné žádosti bude nakonec být podporován Android a dalších platforem. Hlava na minulé přestávce zkontrolovat je na video.

Pokračovat ve čtení Stanford vědci demo sociální NFC aplikací na Nexus S

Stanford výzkumníci demo sociální NFC aplikací na Nexus S původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 22:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MobiSocial Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat