pátek 28. ledna 2011

Tesla podrobnosti Closed Loop recyklaci baterií program pro Evropu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/tesla-details-closed-loop-battery-recycling-program-for-europe/:
Tesla podrobnosti 'Closed Loop' recyklaci baterií program pro Evropu
Elektrické vozy potřebujete velký 'ol baterie, stejně jako model S balení je uvedeno výše, a když jsme viděli čas a znovu , že tyto buňky drží se lépe než se čekalo několik let, nakonec se to bude muset být vyřazeny z provozu. Co se stane pak? Tesla již recyklační program ve Spojených státech a nyní je podrobně plány na podobný program v Evropě, ve spolupráci s Umicore. Tesla balíčky jsou nyní nárok na Umicore je "Closed Loop" proces, demontáž je odstranit snadno re-použitý komponenty a poté rafinace zbytku buňky složek do věci, jako je oxid lithium kobaltu, které mohou být použity v jiných baterií, a další různé vedlejší produkty , které mohou být použity v cementu nebo jako výplň. Celý proces odbourávání a extrahování všechny komponenty jsou ve skutečnosti ziskové, takže doufejme, že Euro řidiči nedostanou hit s drahý Roadster odstranění poplatků při obchodování až do modelu S.

Tesla podrobnosti Closed Loop recyklaci baterií program pro Evropu původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tesla Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat