pátek 28. ledna 2011

BlackBerry Messenger 6 detaily unikly, jsme strach o závislé všude

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/blackberry-messenger-6-details-leaked-we-fear-for-addicts-every/:
Podrobnosti o nové BlackBerry Messenger , jsou úniku celém internetu dnes, a to, co jsme viděli, je aplikace, která by mohla učinit vaše CrackBerry ještě více nemožné dát pryč. V pohybu, který ukazuje, RIM touhu uvolnit se trochu, 6 by BBM přidávat alespoň jednu novou funkci, která není přesně zasedací místnosti-vhodné: hraní her. Říká se, že app je nová iterace, který poběží na OS 5.0 a vyšší, obsahuje funkci, která umožňuje uživatelům využít jejich BBM jméno jako jejich hráč jméno, stejně jako aktualizaci jejich stavu se automaticky přizpůsobuje vyplněný herní úkoly. BBM 6 by také umožnit větší skupin chatu a přes chat. Jsme žádný skutečný způsob, jak předpovídat app dopad, ale v případě, že zvěsti se ukáže být pravda, nebyli bychom překvapeni vidět druhý příchod masáže BlackBerry .

BlackBerry Messenger 6 detaily unikly, jsme strach o narkomany všude se původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 17:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje BB Společenství | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat