pátek 28. ledna 2011

Apple pracovních míst přejděte na vestavěný funkce NFC pro IPAD / iPhone

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/apple-job-posts-point-to-built-in-nfc-capabilities-for-ipad-ip/:
Dámy a pánové, ehm, porota, chceme ukázat - přes pověsti a nepřímé důkazy -, že Apple by mohl velmi dobře být budování schopností NFC do příští generace iPhone a iPads. Uvádíme za vaši pozornost exponáty A, B a C: tři Apple zaměstnání příspěvky, hledání dva manažeři globálních platebních platformy a jednoho testu inženýr pro iPhone hardware. Podle původní příspěvek, právo inženýr má zázemí v oblasti ICT (informační a komunikační technologie) a RFID (Radio Frequency Identification), která je základem pro NFC. Podezřele, Apple odstranil "ID" v "RFID", někdy v posledních 24 hodinách. NFC čipy, které užívání rádiových frekvencí na provoz, jsou již umožňují platbu bez kontaktu na místech, jako jsou McDonald ve Velké Británii, a brzy se objeví ve více telefonech, jako je Samsung Nexus S . Stále není přesvědčen o jeho účasti NFC Apple? Vezměme v úvahu toto: Apple manažer globální platformy platby má za úkol přispět "k analýze a vývoj nových typů plateb a procesy." Dobře, takže to není kouřící zbraň na dohled, ale trochu nevinnou dohad nikdy nikomu neublížil.

Apple pracovních míst přejděte na vestavěný funkce NFC pro IPAD / iPhone původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 08:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AppleInsider | zdroje Apple (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat