pátek 28. ledna 2011

IDC: ZTE má na čtvrtém místě v celosvětovém žebříčku mobil, Přední firmy Apple a RIM dorazí z top 5

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/idc-zte-takes-fourth-in-global-cellphone-rankings-leapfrogs-ap/:
IDC: ZTE má na čtvrtém místě v celosvětovém žebříčku mobil, Přední firmy Apple a RIM dorazí z top 5
Máte rádi čísla? Dobrý, protože je to uprostřed sezony a všechny tyto krásné finanční zprávy jsme byli zasažení tam jsou některé širší trendy na pohled. IDC vydala své mobilní telefon zprávy pro rok 2010 a došla k závěru, že na celém světě, průmysl rostl 18,5 procenta v roce 2009 , lodní masivní 1,39 miliardy kusů. To je hezké a všichni, ale podívejte se na tento kousek o ZTE . Výrobce zvýšila své roční dodávky o 94 procent, krade Apple nedávno-vyhrál čtvrté místo postavení globálně a, v dělání tak, klepání RIM přímo do obávané "ostatní" kategorii. RIM může dělat to zpátky? Apple bude vymáhat? Bude Siobhan a Lucky někdy urovnat jejich rozdíly? Nalaďte si v příštím čtvrtletí zjistit.

IDC: ZTE má na čtvrtém místě v celosvětovém žebříčku mobil, Přední firmy Apple a RIM dorazí z top 5 původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 10:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR | zdroje IDC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat