pátek 28. ledna 2011

FCC granty LightSquared pozemní-pouze prominutí ukončí LTE drama

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/fcc-grants-lightsquared-terrestrial-only-waiver-puts-an-end-to/:
Pokud jste byli po drama LightSquared je žádost na vybudování velkoobchodní širokopásmový integrované / satelitní síť, je čas dát pryč tkáně krabice a vyhodit ven bonbony. To je pravda, FCC nakonec schválen společnosti podmíněné upuštění od něj u vedlejší pozemní součást integrované služby pravidlo. Jinými slovy, účetní jednotka dal LightSquared zelenou nabídnout pozemní-pouze telefony, kromě družicové služby, tak dlouho, jak problémy s rušením jsou řešeny dříve, než společnost začne budovat svou síť. Jen před dvěma týdny to vypadalo, že FCC může srazit k návrhu na základě doporučení Národní telekomunikační a informační administrace (NTIA), který varoval před potenciální rušení v síti SMS s likes ministerstva obrany komunikací. LightSquared mlčel během jednání, ale po rozhodnutí FCC, obě strany dal palce až do výsledku. Upřímně řečeno, mohli jsme udělat s více vyhřívaným tam a zpět, ale necháme to k profesionálům. Jaký čas je Bridalplasty znovu?

Pokračovat ve čtení FCC granty LightSquared pozemní-pouze prominutí ukončí LTE drama

FCC granty LightSquared pozemní-pouze prominutí ukončí LTE drama původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 10:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje LightSquared | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat