pátek 28. ledna 2011

Google reklamy testování zobrazení ve službě Gmail, naše trpělivost

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/google-testing-display-ads-in-gmail-our-patience/:
Ach, běda nám. Uživatelé služby Gmail s 'webový klient hlásí většina nevítané nový návštěvník do jejich komunikačních služeb: zobrazení reklamy. Pravo-krajním sloupci, že společnost Google si vyhrazuje pro reklamy, který dosud byl obydlený pouze bezstarostný-až k ignorovat-textové odkazy, ale jako v posledních několika dnech, image-založené reklama byla také plížit se ven, aby nic netušící e-mailu z. Kluci přes vyhledávač na zemi udělal trochu kopat, a obdržel následující vyjádření od Google:
"Jsme vždy zkouší nové reklamní formáty a umístění v Gmailu, a my jsme v poslední době začal experimentovat s grafickými reklamami na zprávy s těžkými obsahu obrazu."
Tato malá studie se zdá, že dochází k velmi omezené míře, což je důvod, proč tam žádné pobouření, protože to začalo minulý pátek. Doufejme jen, že Google zobrazení sítě, který je zodpovědný za tyto pictomercials si myslí, že lepší to a opouští náš Gmails sám. Rádi bychom nerad musel opustit krásný web pro některé neosobní mail-sloužící app.

[Díky, Greg]

Google zobrazovat reklamy testování ve službě Gmail, naše trpělivost původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 02:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat