pátek 28. ledna 2011

Motorola Atrix 4G jde nahoru na AmazonWireless, 150dolar 11. února - chyba?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/motorola-atrix-4g-goes-up-on-amazonwireless-150-on-february-11/:
Máme podezření, že chlapci a děvčata po dobu AmazonWireless hodili jejich Atrix 4G produktové stránce se brzy, protože - mimo jiné červené vlajky - tlačítko Koupit nefunguje, ale jeden důležitý detail, můžeme sbírat od něj je, že se zdá, že zájem prodávat za 149,99 dolarů na novou smlouvu, nebo 599,99 dolarů pryč-smlouvy. Nyní máme k dispozici pár možností, tady, první pryč, protože stránka je pravděpodobnost, že nemá být on-line, mohou tyto ceny být jen dohady nebo symboly, ale navíc, mějte na paměti, že AmazonWireless a dalších třetích stran-bezdrátové prodejci typicky účtovat méně za zařízení na zakázku, než dopravce dělat, a tak bychom očekávat, že toto musí být alespoň 50 dolarů více přímo od AT & T. Jo, a jeden další lahůdka: vyhledávání telefonu na Amazonu odhalí možné datum vydání 11. února, která by byla ještě více agresivní než Moto konci-z-únor vedení . Opět, případně jiný hádat nebo zástupný symbol na straně Amazon ... ale je to datum, aby v zadní části vaší hlavy nicméně.

[Díky, Roman]

Motorola Atrix 4G jde nahoru na AmazonWireless, $ 150 na 11 únoru? - Omyl původně objevila na Engadget na Čt. 27.leden 2011 20:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Amazonka | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat