pátek 28. ledna 2011

VW potvrzuje, že se bude stavět hyper-efektivní XL1, Autocar dostane do řídit jeden

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/vw-confirms-it-will-build-hyper-efficient-xl1-autocar-gets-to-d/:
VW potvrzuje, že se bude stavět 313mpg XL1 nafta, Autocar dostane do řídit jeden
Domnívám se, že Volkswagen XL1 koncepce je příliš daleko, aby tam někdy stavěl? Řekni, že se chlapi ve Wolfsburgu. Německý zdroj Automobilewoche hlásí, že manažeři Ferdinand Piech a Martin Winterkorn oba potvrdili, že auto se bude vyrábět v malých množstvích, nejprve do Německa a později přichází do USA a Číně. Je poháněn dieselovým motorem s méně než jeden litr vysídlení, řízení 313mpg kombinované (to je Imperial, 260mpg pomocí americké jednotky) hasí jen 48hp a naštěstí nápomocen 27hp elektromotorem. Ne moc, ale dost na 1,75 tisíc libra auto, které Autocar korespondent Milton Holloway se dostal do jízdy a řekl cítí "plně seřazené" přes motor, který je trochu rachotící. Je to diesel, po všem.

VW potvrzuje, že se bude stavět hyper-efektivní XL1, Autocar dostane řídit jeden původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 10:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Automobilewoche , Autocar | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat