pátek 28. ledna 2011

Ve tvaru kosočtverce superkondenzátory by mohlo vést k rychlejší-nabíjení, vyšší kapacitou baterie

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/27/diamond-shaped-supercapacitors-could-result-in-faster-charging/:
Ve tvaru kosočtverce superkondenzátory by mohlo vést k rychlejší-nabíjení, vyšší kapacitou baterie
Supravodiče projít elektřiny s nulovým odporem a dělat věci plavat. Superfluids mají nulovou viskozitu a může vyšplhat svislých stěn uniknout kontejnerů. Superkondenzátory ? No, oni nedělají nic tak dramatické, ale může mít za následek, že baterie se dobíjejí rychleji a drží více náboje než kdy jindy. Kondenzátory mají obecně běžet rovnováhy mezi kapacitou a rychlé nabíjení, ale tyto vymyšleného ty s diamant-formoval nanopórů v zeolitu-templated uhlík, který byl vypracován na Tohoku University v Sendai, Japonsko, se říká, že nabízí to nejlepší z obou světů. Jak dobrý? Mobily, že poplatek v řádu minut, auta na elektrický pohon s delší životností baterie, a bez Superman Underoos pro všechny. Přirozeně není slovo o tom, kdy tyto věci by ve skutečnosti mohl uniknout laboratoři a ukázat se v reálném baterie, ale už věděl, že je to tak.

Ve tvaru kosočtverce superkondenzátory by mohlo vést k rychlejší-nabíjení, vyšší kapacita baterie, původně objevila na Engadget na čt. 27 leden 2011 20:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroje Žurnál americké chemické společnosti | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat