pátek 28. ledna 2011

Nový výzkum naznačuje, náš mozek vymazat informace na 'mimořádně vysokou' sazba

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/new-research-suggests-our-brains-delete-information-at-an-extra/:
Tajemství mozku, může být prakticky nekonečná, ale skupina výzkumníků z obou ústavů v Göttingen, Německo nyní tvrdí, že odpověď na alespoň jednu otázku, která zůstala puzzle: jak rychle se mozek zapomenout informace? Podle nového modelu mozkové aktivity, které vědci vymysleli, že odpověď na to je jeden kousek na aktivní neuron za sekundu. Jak Fred Wolf z Institutu Maxe Plancka pro Dynamics a Self-organizace dále vysvětluje, že "mimořádně vysoká míra vypuštění přišlo jako velké překvapení," a to skutečně znamená, že informace je ztracena v mozku tak rychle, jak to může být dodáno - něco, co vědci říkají, má "zásadní důsledky pro naše pochopení nervových kód mozkové kůry."

Pokračovat ve čtení Nový výzkum naznačuje, náš mozek vymazat informace na 'mimořádně vysokou' sazba

Nový výzkum naznačuje, náš mozek vymazat informace na 'mimořádně vysokou' sazba původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 09:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Geek.com | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat