pátek 28. ledna 2011

USC Smart Ploty používání prostorově-časové čidlo vzory pro vytvoření DRADIS pro letiště

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/usc-smart-fences-use-spatio-temporal-sensor-patterns-to-create-a/:
USC Smart Ploty používání prostorově-časové čidlo vzory pro vytvoření DRADIS pro letiště
Jak se vám odeslat automatické upozornění na bezpečnostní služby, kdykoli se někdo pokusí vylézt plot, ale ignorují někdo prostě řekl, opíraje se o řetěz? Jak může snímač vyzvednout přítomnost Jeep, ale ignorují stálý proud gigantických dopravních letadel? Ať se propadnu, jestli víme, že jsme jen bloggeři, ale tým na USC Viterbi škola inženýrství na to přišel, vytvářet co se nazývá Smart plot. Je to řada senzorů plus některé související obvod, který snadno zvládnout výše uvedených situací, a to s ohromující přesností. Jak úžasné? Zde jsou výsledky z jednoho testu:
Perfektní (100%) identifikaci neočekávaných událostí vniknutí, a v průměru méně než dva falešně pozitivních týdně a nulové falešné zápory pro uznání lidská noha nevkročila. Kromě toho byly žádný falešný poplach, nebo falešně negativní hlášené instalaci plotu senzory po dobu 45 dnů od bezobslužný provoz, který zahrnoval několik dní sezónní bouře.
Jo, docela dobrý. Systém je vyvíjen pro použití v okolí letišť a vojenských základen, a je v současné době z velké části financovány Navy grantů. Teď, kdyby jen oni mohli vytvořit systém, aby se zabránilo " laser události "a letiště vánice bychom mohli být schopni cestovat bezpečně znovu.

USC Smart Ploty používání prostorově-časové čidlo vzory pro vytvoření DRADIS na letištích původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 12:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroje USC Viterbi škola inženýrství | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat