pátek 28. ledna 2011

Razer klusu se mírně přepracována DeathAdder Black Edition USB herní myš

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/28/razer-trots-out-mildly-overhauled-deathadder-black-edition-usb/:
Když máte dobrou věc válcování, proč přestat? To je mantra aplikován na Razer nejnovější, což je vlastně třetí DeathAdder být propuštěn. Možná si vzpomenete na původní slinking ven cestě zpátky v roce 2006 , s southpaws v účasti konečně dostává jeden z jejich vlastní v březnu loňského roku. Dnes, při příležitosti oslav výročí zařízení Dřevo, Razer to ztrácí USB-připojené DeathAdder Black Edition. Pro všechny záměry a účely, toto je stejné DeathAdder, že jsme přišli k lásce posledního desetiletí, ale někdy-tak-trochu vylepšený design, který dodává, non-skluzu pryže strany a všichni-černém provedení. Bude loď globálně příští měsíc za 59,99 dolarů / € 59.99, s objednávkami byla přijata právo ... asi .. nyní.

Pokračovat ve čtení Razer klusu ven mírně přepracována DeathAdder Black Edition USB herní myš

Razer klusu se mírně přepracována DeathAdder Black Edition USB herní myš původně objevila na Engadget na pá. 28 leden 2011 14:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Razer | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat