pondělí 13. prosince 2010

MetroPCS takto Kriket je olovo, zahajuje Huawei Ascend rozpočtu Android telefon

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/metropcs-follows-crickets-lead-launches-huaweis-ascend-budget/:
Huawei je opravdu začíná, aby se splash v americkém smartphone na trhu, vnikat do velké čtyřky s vypuštěním T-Mobile kometa není to tak dávno - ale je to rozpočet regionals kde tihle kluci by mohl mít šanci vládnout. MetroPCS vzala příklad z archrival kriket v zahájení Huawei Ascend dnes nabízí 3,5-palcový HVGA displej, 3,2 megapixelový fotoaparát, microSD a rozšíření paměti na 16 GB na vrcholu Android 2.1 . 179 dolar se ptáte, se zdá trochu strmé pro specifikace, dokud si neuvědomíme, že MetroPCS nabízí vlastní hardwarovou smlouvy-free - a bude to ušetřit desetník nebo dva nad dopravce jméno-značka Android nabízí, Optimus M od LG . To je dnes k dispozici, postupujte podle přestávka na úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení MetroPCS takto Kriket je olovo, zahajuje Huawei Ascend rozpočtu Android telefon

MetroPCS takto Kriket je olovo, zahajuje Huawei Ascend rozpočtu Android telefon původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 12:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MetroPCS | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat