pondělí 13. prosince 2010

Americká armáda zákazy vyměnitelných médií, tentokrát zřejmě nadobro

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/us-military-bans-removable-media-again-this-time-probably-for-g/:
Americká armáda má oficiálně zpevnil jeho reputaci jako vločka, tím, že zakáže použití všech výměnných médií včetně flash disky, CD a DVD znovu po uvolnění stejné politiky v únoru. Chcete-li prokázat, že to myslí vážně této doby, vyšší důstojníci v každé pobočce předávané příkazy a znovu potvrdil personál by riziko vojenský soud, pokud se jim nepodařilo splnit. To se zdá hloupé, aby nám zvažuje Strýček Sam se cítí dobře dávat některé mobilní telefony přístup k zabezpečení dat, a všichni víme, jak velkou škodu může způsobit ztrátu jednoho . Ale opět, je-li historie a Transformers jsou veškeré údaje, někdy je těchto málo věcí, které způsobí větší narušení než cokoliv Cyber uskupení se zaměřuje na zastavení.

Americká armáda zákazy vyměnitelných médií, tentokrát zřejmě navždy původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 01:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slash Převodové | zdroje Kabelové | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat