pondělí 13. prosince 2010

Senát schválil posílení bezpečnosti chodců zákona, zajišťuje budoucnost pro hluk

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/senate-approves-pedestrian-safety-enhancement-act-ensures-a-fut/:
http://www.engadget.com/2010/08/24/prius-gets-optional-underhood-zombie-deterring-noisemaker-soun/
Pokud jste štěstí, že obsadit sedadlo řidiče nebo hybridní elektrické vozidlo, které jste jistě líbilo blaženost, která pochází z hladce a tiše táhne pryč od semaforu. Vy jste také, jistě, přeběhnout alespoň pár chodců a nedělají to. (Narazili jsme alespoň v osmi z chudých duší během naší poslední jízdy test Volt .) Je smutné, že zde přichází John Kerry a zbytek amerického Senátu, jak zničit naši Carmageddon-esque legrace. Senát jednomyslně schválil bezpečnost chodců Vylepšení zákona, která vyžaduje:
... Minimální úroveň zvuku vyzařovaného z motorového vozidla, které je nutné stanovit nevidomých a jiných chodci se informace potřebné pro zjištění rozumně blízké elektrický nebo hybridní vozidla s provozem na nebo pod cross-over rychlost
Kolik zvuk? No, nemají si, že se ještě ani oni zjistili až jakou rychlostí to musí být vyžadováno, ani jaký druh hluku je požadováno, ale probůh bude hluk. Ty odpovědi budou teoreticky k dispozici přes průběhu studie, která bude trvat déle než 48 měsíců na dokončení, takže nás zajímalo, jestli současný noisemaker možnosti na Volt , Leaf , a Prius bude splňovat potřeby. Bez ohledu na to, pokud chcete tichý auto radši začít financování.

Senát schválil posílení bezpečnosti chodců zákona, zajišťuje budoucnost pro hluk původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 10:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Zelená auta poradce | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat