pondělí 13. prosince 2010

Inhabitat Týdne v zelené: elektrická vozidla zařízení do závodu, Apple nové velitelství, architektura a bydlení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/inhabitats-week-in-green-electric-vehicles-gear-up-to-race-ap/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden jsme rozpumpovala Chevrolet Volt a vyrazil do ulic pro nepolapitelný zkušební jízdu na hotly-očekávané elektrické vozidlo. Také jsme viděli, elektrické letectví stoupat do nových výšin jako pinta-Cri-Cri velké letadlo rozbil elektrické letadla rychlostní rekord . Svět závodních EV je také zvednout tempo jako GreenGT představila všichni-elektrický superauta pro Le Mans a Honda CR-Z Hybrid porazil skóre plynu-hltající auta v 25 hodin dopravní maratonu.

High-tech architektury zoral novou půdu jako Apple oznámila, že svět-proslulý architekt Norman Foster, je návrh svého nového sídla , a výzkumníky odhalila pracovat na živobytí kůži, které by se jednou mohl posílit budov a infrastruktury s tvrdým, korál-jako obrněný povlak . Také jsme sledovali, jak úrodu nádherných zahrad bubliny vyskočila v ulicích Paříže, a opuštěném skladišti v Brooklynu byl aktualizován s high-tech transformaci fasády .

V dalších novinek, tento týden energetické svět byl bzučení o nový typ organického solárního článku inspirované vosa exoskeletons , a největší fotovoltaická elektrárna ve Spojených státech oficiálně otevřel v Nevadě. Také jsme viděli několik ekologických technologií uchytit na domácí frontě: vyvinuli vědci teplé sluneční-piezoelektrické hybridní vlákna , které by mohly být použity k vytvoření energie-tvořit oblečení, a Elegantní & Lime válí roztomilý soubor digitálních sprchové časovače , které jsou ideální pro děti.

Inhabitat Týdne v zelené: elektrická vozidla zařízení do závodu, Apple nové velitelství, a obývací architektura původně objevila na Engadget na ne. 12 prosinec 2010 21:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat