pondělí 13. prosince 2010

Google učit rodiče Tech pomoci maminky a tatínka najít 'žádné' klíč letošní Vánoce?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/googles-teach-parents-tech-site-to-help-mom-and-dad-find-the-a/:

Stává se to každý prosince. Vydáte domů na prázdniny jen aby byl obtěžován rodiče, kteří potřebují pomoc, kterým jejich počítačů. V letošním roce to vypadá, že Google bude půjčování ruku s jeho ohlášení učit rodiče série Tech veřejné služby videa. Google-registrovaných internetových stránkách teachparentstech.com stále zobrazuje "brzy ..." grafické a videa jsou stále nevyplněno na YouTube, ale to by nemělo zastavit odesílání zdroje níže uvedený odkaz si s rodiči právě teď. V tuto chvíli jsme počítat 54 cross-platformní how-to videa, pokrývající témata tak jednoduché, jak jako "jak kopírovat a vložit" a "jak se připojit soubor k e-mailu" k pokročilejším tématům jako ", jak správně nastavit e-mail automatická odpověď "a" jak najít levné letenky. " Bohužel, ani Google nemůže vysvětlit rodičům, jak vytvořit FAT32 pevného disku. Podívejte se, co máme na mysli po přestávce.

[Díky, Nathan G. ]

Pokračovat ve čtení Google učit rodiče Tech pomoci maminky a tatínka najít 'žádné' klíč letošní Vánoce?

Google učit rodiče Tech pomoci maminky a tatínka najít 'žádné' klíč letošní Vánoce? původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 02:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje YouTube , teachparentstech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat