pondělí 13. prosince 2010

CE-Oh ne on dělal ne!: GM Dan Akerson říká, že 'by nebyl chycen mrtvý v Prius'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/ce-oh-no-he-didnt-gms-dan-akerson-says-he-wouldnt-be-caugh/:
Myslíš, že GM CEO vidí Toyota Prius jako důstojným konkurentem, že v mnoha ohledech, vydláždil cestu pro Chevy Volt ? Zamyslete se znovu. V rozhovoru pro Hospodářské klubu Washington, DC v tomto týdnu, generální ředitel GM Dan Akerson popsal Toyota hybrid jako "geek-mobile", a rezolutně prohlásil, že "by neměl být chycen mrtvý v Prius." Není divu, že ani dlouho Toyota reagovat na slam, že se říká mluvčí společnosti New York Times, že "Toyota se prodalo více než dva miliony Prius hybridů po celém světě, a počítání. Tyto kupující nemohou být všechny maniaky. " Co je nejvíce znepokojující, aby nás o všem toto, nicméně, je implikace, že "geek-mobile" je nějak špatná věc - to zní dost děsivý k nám ... mágů.

CE-Oh ne on dělal ne!: GM Dan Akerson říká, že 'by nebyl chycen mrtvý v Prius' původně objevila na Engadget na ne. 12 prosinec 2010 23:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Boston.com , New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat