pondělí 13. prosince 2010

PS3 spustit vysílání ITV a Channel 4 obsahu ve Velké Británii tento týden

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/ps3-to-start-streaming-itv-and-channel-4-content-in-the-uk-this/:
Naši britští kolegové na palubě VOD lodi může vypadat trochu radostnější dnes jako The Guardian zprávy jak ITV a Channel 4 - dva z národa je přední komerční kanály - přivádějí své nové spuštění služby video na PlayStation 3 . ITV Player a 4OD byly k dispozici jako on-line služby na chvíli, ale už teď oba dohodli se zabývá Sony, kteří projekty, jejich celkový provoz zlepší asi o 10 procent za výsledek. ITV je nechala dveře otevřené dokořán pro přidávání jeho obsah na "jiné konzole," web-připojené TV, a tablety jako IPAD, že Channel 4 našla Microsoft unforthcoming o nabídky Xbox 360 a Wii nehostinné, protože to nepodporuje reklamu. Pro jeho část, Sony jasně dělají velký obsah tlačit, mít nedávno přivítala Lovefilm do stáda a dokončení zavádění jeho Qriocity on-demand zařízení v celé Evropě . Má někdo dokonce hrát hry na tyto věci už?

PS3 spustit vysílání ITV a Channel 4 obsahu ve Velké Británii tento týden původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 03:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje The Guardian | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat