pondělí 13. prosince 2010

Google skrývá matematické puzzle v ČR-48 video, odměňuje své řešič s notebookem

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/google-hides-mathematical-puzzle-in-cr-48-video-rewards-its-sol/:
Sledování Google zničit Cr-48 notebooky pro zábavu , nemůže být snadné pro všechny z vás, ale ukazuje se, že lstivý nadšenci z Mountain View měl ilegální účel jejich zlobu po všem. Rovnice, načmáral v staré škole křídou v pozadí jedné scény, přitahuje pozornost Sylvain Zimmer, který společně se skupinou stejně smýšlející mágů, začal snažit se vyřešit a zjistit jeho význam. Celý den stojí za to kryptografické práce později, Sylvain odešel s řadou čísel se mu podařilo přeměnit na dopisy, které ukázalo se uvádí "rychlost a zničit." Připojení goo.gl, Google URL zkracovač , na přední straně těchto slov ho na obrazovku, pogratuloval mu za to, že "nejprve přijít na to naše MENSA-certifikované puzzle", a slibuje mu poslat Cr-48 laptop jako jeho cena. Sláva Sylvain ... a Google za to, že taková nezkrotná mágů.

Pokračovat ve čtení Google schovává matematické puzzle v ČR-48 video, odměňuje své řešič s notebookem

Google skrývá matematické puzzle v ČR-48 video, odměňuje své řešič s notebookem původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 07:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Geek.com | zdroje Sylvain Zimmer | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat