pondělí 13. prosince 2010

Apple záhadně zabíjí útěk z vězení, zatímco Detekce API hacker zvyšuje zabezpečení IOS, ironie obnoven

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/apple-mysteriously-kills-jailbreak-detection-api-while-hacker-bo/:
Není žádným tajemstvím, že Apple se chce sledovat hodně zlobivé jailbreakers, ale to dopadá Společnost nedávno odložen IOS 4,0 's jailbreak detekce API bez dané vysvětlení. I když to má malý vliv na průměrný uživatel, Network World vysvětluje, že je to špatná zpráva pro podnikové IT a MDM (správu mobilních zařízení) dodavatele, který bude nyní mít jeden méně kanál pro kontrolu, zda uživatel IOS zařízení bylo jailbroken a tak se stát náchylné k útokům. To znamená, že zřejmě není to obrovská ztráta pro MDM prodejců, stejně, ale skutečnou otázkou je, proč pokles API teď? Mohl by jeho přítomnost jen za hrozbu? My se asi nikdy nedozvíme.

Neboj se, i když, jak někteří lidé dali jailbreaking k dobrému používání. Registrovat se zprávy, že přijde Úterý, Stefan Esser z Sektion Eins bude demonstrovat nástroj s názvem antid0te, který údajně přidává ASLR (randomizace adresního prostoru uspořádání) na jailbroken IOS zařízení. Stručně řečeno, klíčem ASLR randomizes umístění v paměti, aby se to více obtížný pro některé útoky lokalizovat jejich cílových dat. Podle známého bílý klobouk hacker Charlie Miller , tato technika je již na Windows Phone 7 a Windows desktop od Vista, ale Apple to jen hrál si s ním na OS X a ne na IOS. Nyní, to neznamená, že jailbroken zařízení bude plně zachována, ale některé ochrana je lepší než žádná ochrana, že jo?

[Díky, wooba]

Apple záhadně zabíjí útěk z vězení, zatímco Detekce API hacker zvyšuje zabezpečení IOS, ironie obnovena původně objevila na Engadget na ne. 12 prosinec 2010 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Network World , rejstřík | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat