pondělí 13. prosince 2010

Eizo oznamuje podrobněji na brýle-bez 3D DuraVision LCD, uvolňuje více fotek z této krásky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/eizo-announces-more-detail-on-glasses-free-3d-duravision-lcd-re/:
Eizo oznamuje podrobněji na brýle-bez 3D DuraVision LCD, uvolňuje více fotek z této krásky
Jste obdivovali své rámů před dvěma týdny, kdy Eizo vydal první detaily na světě, nyní divit, v plné specifikace a další podrobnosti. Společnost vydala spec list potvrzující rozlišení 1920 x 1080 a 23-palcové velikosti, také podrobně, jak to funguje. Monitor využívá podsvícení směrového a časové prodlevy účinně zasáhnout každé oko zvlášť přes stejný pixel, což umožňuje, že vysoké rozlišení na malém panelu, ale stále poskytuje brýle zdarma-výkon. Eizo zástavy bez moiré, zkreslení barev, nebo jiné problémy typicky viděný v brýle-bez displeje, ale tech jistě není levná záležitost, když lodě ve druhém čtvrtletí roku 2011. Jak to víme? Předpokládané žádosti o FDF2301-3D zahrnují skenovací elektronové mikroskopy a polovodičových inspekce - hraní Killzone 3, bohužel není uveden.

Eizo oznamuje podrobněji na brýle-bez 3D DuraVision LCD, uvolňuje více fotek této krásky původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 10:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Eizo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat