pondělí 13. prosince 2010

Sony oznámila sadu karet SD pro kamery, které nefungují s holí

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/sony-announces-suite-of-sd-cards-for-cameras-that-dont-work-wit/:
Sony oznámila tři (počet 'em) nové série SD karet, což amatéři, profesionálové, a tak i profesionálů i více možností, o tom, kde se držet jejich fotky. První na řadě je rozpočet řady Essential ve 2, 4 a 8 GB, nabízí třídy 4 (4MB / s) rychlosti a nic jiného. Další na řadě je podobně Class 4 Zkušenosti řady, která dodává 16 a 32GB modely do seznamu. Konečně je plný-nesl, Class 10 Expert série v 8, 16 a 32 GB kapacity. To je samozřejmě vaše volba pro záznam HD s vysokým datovým tokem (ahoj PMW-F3 ), ale každý by měl dělat v pohodě pro fotografování. Všechny přicházejí s praktickým "memo prostor" pro ty, kteří s drobnou rukopisem a ultra-tenké špičky pera a všechny lodě v lednu, ale bohužel, žádný byl přidělen MSRPs ještě ne. Nyní, který řekl, Sony nemá rád průmysl-standard formáty?

Pokračovat ve čtení Sony oznámila sadu karet SD pro digitální fotoaparáty, které nefungují s holí

Sony oznámila sadu karet SD pro digitální fotoaparáty, které nepracují s Sticks původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 09:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat