pondělí 13. prosince 2010

Aigo iPhone pouzdro na baterie 4 zvnitřňuje vaše nabíjecí kabel, zapouzdřit Snap baterie snižuje nároky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/aigos-iphone-4-battery-case-internalizes-your-charge-cable-inc/:
Naše pátrání po dokonalé iPhone 4 baterii rychle pokračuje s Exolife Exogear v současné době drží vedení, mírně dopředu Mophie Juice Pack Air a Mili PowerSpring . Stejně jako tato pokuta výběry, aiPower Aigo i616 tvrdí, že "prakticky dvojité" životnost baterií, ale je to tu jiný trik svou rukávu: skryté USB plochý kabel pro nabíjení a data postaven přímo do případu. Pokud byste chtěli na delší synchronizační kabel, než poskytuje na jeho vlastní, je tu také druhá microUSB port vestavěný do levé straně, stejně jako přepínač pro externí baterii 1500mAh a praktické tlačítko pro zobrazení jeho aktuální úroveň nabití. Není to špatné pro příjemně srovnatelných 125,8 x 62,6 x 17,25 mm, ani 80 dolarů požadovanou cenu.

Pokud hledáte něco trochu štíhlé, ale 60 dolarů zapouzdřit Snap baterie by mohly být více podle vašich představ - to přidá 900mAh akumulátor v soft-touch rám, který zapouzdřit pohledávek je nejtenčí kolem. Nemůžeme říci, vypadá to, že nabízí mnohem ochranu, zahrnující pouze rohy a zadní straně telefonu, ale móda je už dlouho kruté paní, aby ti, kteří ji poslouchat sirénu volání.

Aigo iPhone pouzdro na baterie 4 zvnitřňuje vaše nabíjecí kabel, zapouzdřit Snap baterie snižuje nároky původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 08:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink iLounge | zdroje AigoMade , zapouzdřit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat