pondělí 13. prosince 2010

Ideo konstrukce RFID gramofonu, hearkens zpět na mixtaps z dávných dob (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/ideo-constructs-rfid-turntable-hearkens-back-to-mixtaps-of-yore/:
Kdysi dávno, můžete dotknout hudbu - nebo alespoň pohladit 7 - nebo 12-palcový vinyl disk - ale v těchto dnech v pohodě děti stream MP3 (a OGG, a opice), z internetu. Nicméně, design studio ideo nedávno rozhodla zjistit, zda by mohli dostat zpět do kontaktu s jejich audio kořeny, a - při stránky přímo z průmyslového vzoru pojednání I Miss My Tužka - jsou postaveny nad strojem. Zjednodušeně řečeno, to, co hledáte, je na box naplněn speciálně-úhlová Arduino Mini desky Pro neustále hledají pro štítky RFID na vrcholu, a sada karet každý se dvěma štítky RFID, s každou značku představuje jednu píseň. Když se kapka jeden na gramofonu, to začne hrát ve druhé, díky chytré pole Arduinos vespod, a vy a vaše High Fidelity blízkého přítele můžete nechat více karet na stole vytvořit improvizovaný mixtape, nebo, pravděpodobně, flip jeden z "kazet" hrát Side B. Je to 'je dobrá věc ideo není prodej zařízení a balíčky karet, protože se bojíme bychom být nuceni shromažďovat je všechny, a naše chudé peněženky nepotřebuje žádné více žal. Nenechte si ujít video níže!

Pokračovat ve čtení ideo konstrukce RFID gramofonu, hearkens zpět na mixtaps z dávných dob (video)

Ideo konstrukce RFID gramofonu, hearkens zpět na mixtaps z dávných dob (video) původně objevila na Engadget na ne. 12.12.2010 22:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Core77 | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat