pondělí 13. prosince 2010

Motorola 10-palcový voštinová tableta se setká s panem Blurrycam, ukazuje mimo Verizon logo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/12/motorolas-10-inch-honeycomb-tablet-meets-mr-blurrycam-shows-o/:
Do teď jste pravděpodobně obeznámeni s tímto břidlice, jak je vidět, jak Google Andy Rubin nedávno představila ji na jevišti , ale jsme ochotni vsadit jste nikdy neviděli na horní okraj - víte, část nyní nese přední- čelí webovou kameru a nápadné Verizon tetování. Ano, to je Motorola 10-palcový voštinová tablet, a to je hrát pro tým Červený stejně jako předpověděla , když sázkař, který získal tyto obrazy není jistý, zda to bude nést jméno Stingray, Everest nebo dokonce potenciálně "Trygon." Spec-moudrý, my jsme řekli naše předchozí sázkař se přímo na peníze, a to bude mít 1GHz Tegra 2 T20, gyroskop a 32 GB se pod tímto rozlišením 1280 x 800 multitouch displej, stejně jako 512 MB RAM a a slot pro up-to-32GB microSD kartu. To také jistě vypadá, že je mikro-USB konektor, mini-HDMI port a zdířka pro sluchátka 3,5 mm, stejně jako některé kontakty pro pravděpodobný dock, ale jako vždy pan Blurrycam je ruční práce je taková, že nemůžeme úplně říct . Bez ohledu na to - přesvědčte se sami v galerii níže.

[Díky, wnrussell]

Motorola 10-palcový voštinová tableta se setká s panem Blurrycam, ukazuje mimo Verizon logo původně objevila na Engadget na ne. 12 prosinec 2010 19:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat