pondělí 13. prosince 2010

Poslední aktualizace Boxee Box umožňuje lokálně uložený obsah lesk, dodává 3D kompatibilní s UI a více

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/latest-boxee-box-update-lets-locally-stored-content-shine-adds/:
Jen pár týdnů po jeho aktualizaci Den díkůvzdání , Boxee Box je dostat další aktualizaci, která by snad uklidnit uživatele, kteří dávají přednost stream vlastního obsahu na rozdíl od médií z internetových zdrojů. Jak je uvedeno výše, jedním z nových přírůstků je možnost během počáteční instalace, nebo v nabídce možností k označení, které dává přednost více zdroji. K dispozici je také žánr filtrování a abecední posuvník pro místní soubory, stejně jako možnost hodinové skenování SMB / UPnP / USB zdroje a nastavení přepnout, aby se na obrazovce displeje a veškeré info kompatibilní s Side-by-straně nebo v horní / dolní stlačený 3D obsahu. Podívejte se na blogu pro všechny detaily a dlouhý seznam chyb, podle CEO Avner Ronen můžeme očekávat další a před rokem, je to, že přinese zlepšení prohlížečů a nový obsah / apps.

Poslední aktualizace Boxee Box umožňuje lokálně uložený obsah lesk, dodává 3D kompatibilní s UI a více původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 16:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Boxee Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat