pondělí 13. prosince 2010

Apple zaměstnání výpis žádá, aby Verizon IPAD inženýr se zmíní o mnohem více

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/apple-job-listing-calls-for-verizon-ipad-engineer-hints-at-a-lot-m/:
Myslíte si, "má podnik tržby zkušenosti a dosavadní poznatky o mobilním trhu a technologií, které jej podporují?" Myslíte si, "mají silný IT znalosti v oblasti podnikových zpráv a spolupráce, VPN, WiFi a technologie zabezpečení podniku?" A co je nejdůležitější, udělat si "vlastní schopnost pracovat bez přímého dohledu nebo podrobné směrem?" Pokud ano, můžete být jen vhodný pro nejnovější a největší Apple zaměstnání výpis. Tým HR ve městě Cupertino je zřejmě hledá Verizon IPAD systémový inženýr, především pro práci s prodejní tým Apple a legie obchodních partnerů s cílem "urychlit přijetí IPAD v účetnictví podniku." Co je zajímavé je úhel, Verizon, v případě Apple prostě chtěl nepopsatelný iPads v americké společnosti, proč najmout někoho, kdo zná Big Red? Navíc, toto jistě něco vypovídá o jeho vztahu s Apple Verizon - a sice, že je to roste, a my jsme hádat, že poklony se nakonec rozšíří daleko za tabletu. Tak jo, je to ostuda, že žádný skutečný Apple a Verizon se v součinnosti na určité úrovni, ale tento druh výzvy obvykle přichází s jednou nebo dvěma tajné úmysly. Jakékoliv odstávající gentleman připojuje k jeho lepší polovina by rozumět.

Apple výpis hovorů práce pro Verizon IPAD inženýr se zmíní o mnohem více původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 15:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Apple | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat