pondělí 13. prosince 2010

CE Ach ne on dělal ne!: Time Warner šéf přirovnává Netflix hrozbu pro albánské armády

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/ce-oh-no-he-didnt-time-warner-chief-likens-netflix-threat-to/:
Domnívám se, že vztah mezi Netflix a kabelových vedení a obsah je přátelský? Ne. Dokonce. Zavřít. Určitě ne po Netflix generální ředitel Reed Hastings prorazila trasu do obývacího pokoje na síle společnosti streaming televizního a filmu obsah původně umožnila chytrý 2008 dohodu s Starz. Pohyb, který vsítil streaming přístupová práva k Sony a Disney obsah odhaduje 25000000 dolar - téměř nic v porovnání s tradičními licenční poplatky na provozovatele kabelové televize. , Které se zabývají jejíž platnost skončí v roce 2011 a mohlo stát Netflix jak hodně jak $ 250 milionů ročně obnovit. Time Warner CEO Jeff Bewkes si myslí, že Netflix je dní v horní části jsou očíslovány, které byly umožněny éra experimentování, které je nyní konec. "Je to trochu, jako je albánská armáda chystá ovládnout svět?" řekl Bewkes, "já si to nemyslím." Podle New York Times, připomínky byly z minulého týdne jako UBS sponzorované mediální konferenci v New Yorku, že to říká, proměnil v "platforma pro vedení vyjádřit své rozhořčení a zdůrazňují, že budou nyní agresivně snaží naklonit ekonomickou rovnováhu Netflix a tvůrci obsahu zpět k mediálních konglomerátů. " Wow. Nebojte se ale předplatitele Netflix, jsme si jisti, že implicitní koluze je dobrý druh.

CE Ach ne on dělal ne!: Time Warner šéf přirovnává Netflix hrozbu pro albánské armády původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 05:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat