pondělí 13. prosince 2010

Swap Rebel hodinky telefon se směje na vaše zápěstí-nasedl na iPod nano

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/swap-rebel-watch-phone-laughs-at-your-wrist-mounted-ipod-nano/:
Apple iPod nano a Sony Ericsson LiveView může mít zklamaný, protože zápěstí počítače, ale naši vojáci sen Dick Tracy na, do bodu, kdy jsme se ocitli při jiný pohled na pochybné, že většina z konvergovaných zařízení: hodinky telefon . Tam jsme zjistili, Rebel, poslední výtvor od výrobce UK Swap , quad-band GSM zápěstí jednotka s 1,46-palcový barevný dotykový displej a vestavěný fotoaparát pro video i fotografie. To může vypadat jako sterilní lékařské náramek, ale že silikonové popruh vlastně skrývá port USB na jednom konci, tím lépe, aby vám přenos vašeho MP3 a MP4 video na své mizerný 2GB microSD rozšířit skladování. Sledovat také dělá FM rádio, trámy audio náhlavní soupravy Bluetooth a je dodáván s typickou povrchní znalost základních aplikací. Ještě, že to není moc za požadovanou cenu £ 189 (asi $ 300), takže byste nejlépe hlava přes paty v lásce s designem. PR po přestávce, více obrázků na náš zdroj odkaz.

Pokračovat ve čtení Swap Rebel hodinky telefon se směje na vaše zápěstí-nasedl na iPod nano

Swap Rebel hodinky telefon se směje na vaše zápěstí-nasedl na iPod nano původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 02:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DVICE | zdroje SWaP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat