pondělí 13. prosince 2010

MSI znovu zavést WindPad tablety na CES, tvrdí Oak Trail zvyšuje výkon a výdrž baterie

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/msi-to-reintroduce-windpad-tablets-at-ces-claims-oak-trail-impr/:
Budete si pamatovat, že zpět na Computexu MSI představila dvě tablety nebo takzvaný WinPads - tam byl Windows 7 / Atom břidlice a další z Android / odrůda ARM . No, MSI plánuje vzkřísit ty s nepatrným zlepšením na CES, a tentokrát je to skutečně připravuje na vydání je oba. První na řadě je 10,1-palcový Windows 7 Home Premium verzi, která bude jedním z prvních Intel Atom Oak Trail -poháněl zařízení tam, "říká společnost. Podle MSI ředitel severoamerické prodeje Andy Tung, Intel tablet řešení se ukazují tak životnost baterie a zlepšení výkonu oproti současné čipy Atom, ale je to "není příliš významný." Na základě našich jednání s Tung, máme pocit, že je to krok správným směrem pro Atom, ale stále ne tak dlouho-trvající jak to potřebuje, aby mohl soutěžit s ARM-založené tablet. Kromě toho, tablety opatření méně než palec tlustý a bude mít 1024 x 600-rozlišení, multitouch displej, mini-HDMI a mini-USB porty, slotem pro SD kartu, a akcelerometr. Tung nebyl ochoten prozradit ceny, ale on říkal, že to by mělo být k dispozici počátkem roku 2011.

Na Android stránku věci, MSI má dual-core Tegra 2-poháněl 10,1-palcový, 1280 x 800-rozlišení břidlice prepped se stejným výběrem portů a funkce - i když, tohle je o něco tenčí a také má pokles -důkaz design. Ano, jakou verzi Android to běžet? No, to záleží na načasování Google, "říká Tung. Pokud Android 3.0 nebo voštinová je k dispozici v únoru / MSI časovém března půjde o takové možnosti - nicméně, pokud to není, bude to jít s perník , tak to může zasáhnout na trh dříve, v roce 2011. Musíme říct, jak tablety znít poněkud zajímavé, ale budou moci jít proti stovkám dalších přichází na veletrhu CES: Rok Tablet? Budeme vědět víc v Las Vegas, to je jisté!

MSI znovu zavést WindPad tablety na CES, tvrdí Oak Trail zvyšuje výkon a výdrž baterie původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 11:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat