pondělí 13. prosince 2010

Jako první na světě Nissan Leaf vydal - to je černá, stejně jako budoucnost plyn-poháněl vozy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/worlds-first-nissan-leaf-delivered-its-black-like-the-futu/:
Někdo na Nissan ví, jak se udržet na kalendář, zdá se, jak slíbil prosince USA dodávky z listu začala po tomto víkendu. Big Deal byl vyroben z první příchodu, lesklé černé číslo zakoupené Olivier Chalouhi ze San Francisco Bay Area, které bude doprovázet přistání Leafs napříč ostatními zahájení trhy of Arizona, jižní Kalifornie, Oregon, Seattle, a Tennessee. Druhá várka all-elektrického hatchbacky Nissan přichází na 20. prosince se společností slibný celonárodní americký trh v roce 2012. Do té doby bude Havaj a Texas být příští locales se připojit k legraci počátku v roce 2011 a rezervace bude znovu otevřena nejdříve poté. Je smutné, že někteří "další trhy" Očekává se, že vnikl do druhé poloviny roku - hádejte Nissan ví, jak používat kalendář, aby ochranná známka mimo jeho zpoždění příliš.

Pokračovat ve čtení Světová novinka Nissan Leaf vydal - to je černá, stejně jako budoucnost plyn-poháněl vozy

Jako první na světě Nissan Leaf vydal - to je černá, stejně jako budoucnost plyn-poháněl vozy původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 06:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat