pondělí 13. prosince 2010

Fraunhofer IIS používá Awiloc vnitřní umístění kouzlo průvodce muzeem patronům

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/13/fraunhofer-iis-uses-awiloc-indoor-positioning-magic-to-guide-mus/:
Pokud jste byli do muzea v uplynulém roce a změnit, šance, že jste byl nucen do ponying až pět dodatkových kosti k jakési kapesní přístroje. Tvrdí se, že tyto věci doprovázet mecenáši a zlepšit zážitek, ale více často než ne, jste přilepená se špinavou audio zařízení, které vám řekne něco víc, než si bratra Boba, který je nepochybně značení podél za sebou a vzdělávat všichni v okruhu 50 nohy . Lidi, kteří se rozhodnou trávit svůj čas tančit přes Muzeum průmyslových kultury v Norimberku, ale mít to lepší. Fraunhofer IIS vyvinul novou technologii pro WLAN-určování polohy, a na rozdíl od konvenční přístupy GPS, Awiloc skutečně funguje uvnitř. Jak příběh se odehrává, mohou návštěvníci muzea chytit handheld, který následuje jejich pohyb a pak se ukáže jim, co oni čelí (nebo nejsou čelí, když na to přijde) v detailu. Samozřejmě, oni mohli použít také sledování údajů zjistit, které exponáty byly čerpání nejvíce pozornosti, pokud byli chytří, ale jak přesně by obhájce v soukromí si myslíte o tom?

Pokračovat ve čtení Fraunhofer IIS používá Awiloc vnitřní umístění kouzlo průvodce muzeem patronům

Fraunhofer IIS používá Awiloc vnitřní umístění kouzlo průvodce muzeem patroni původně objevila na Engadget na po. 13 prosinec 2010 13:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Fraunhofer IIS | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat