čtvrtek 13. ledna 2011

Nové Goo.gl URL zkracovač API umožní vývojářům třetích stran v na odporné zábavu, která je Google URL zkrácení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/new-goo-gl-url-shortener-api-lets-third-party-developers-in-on-t/:
Jen krátká poznámka, protože víme, jak moc máte rádi API: Google otevřel své URL zkrácení služby třetích stran vývojářů. To je pravda - a to nejen můžete Goo.gl na generování QR kódů , ale nyní si můžete postavit ji do svého vlastního software. Stejně jako podporu pro URL zkrácení a rozšíření, budou API také umožňují sledovat své historii a analytiky. Ben říká D'Angelo z URL zkrácení týmu: "Dalo by se použít tyto funkce pro celou řadu aplikací, umožňující chování od auto-zkrácení rámci Twitter nebo Google Buzz klienty běžící řádných pracovních míst, které sledují své statistiky využití a způsobu provozu. " Tým také pracuje na zlepšení spamu a škodlivého webu detekce pro tuto službu. Protože vláda Grónska se zdá být o něco stabilnější než že určité Muammar al-Kaddáfí, jsme si jisti, že společnost Google nebude fungovat na stejné problémy, které vb.ly udělal (i když jsme se divit, pokud se věci se změní, když Kuupik Kleist dostal jeho vlastní smyslná ukrajinské sestry). Hit zdroj odkaz pro získání kódování.

Nové Goo.gl URL zkracovač API umožní vývojářům třetích stran v na odporné zábavu, která je Google URL zkrácení původně objevila na Engadget na st. 12.1.2011 23:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Google Code Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat