čtvrtek 13. ledna 2011

ASUS Eee Pad transformátoru a Posuvník: jiný pohled

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/asus-eee-pad-transformer-and-slider-another-look/:
Vzpomínáte si na ty výstřední ASUS Android tablety na CES? Jo, je to všechno trochu rozostření pro nás také, ale ukáže, jak na Eee Pad transformátoru a jezdci prototypů jen udělal to Bett (britské odborného vzdělávání a technologie) Zobrazit v Londýně dnes ráno, tak jsme se rozhodli putovat podél dostat naše špinavé ruce znovu . Smutné je, že Transformer měl trochu drsné jízdy od Las Vegas a zůstal spící, ale stále jsme byli schopni obdivovat jeho robustní klávesnice dok s velkým stisknutím tlačítka cestování. A v případě, že jste zapomněli, řekl dok je také externí baterie, která zdvojnásobuje šťávy až 16 hodin. UK nakupujících bude vidět břidlice vyskakování v obchodech kolem květnu nebo červnu za 379 libra ($ 597), a jeho dokovací sada pro 100 liber ($ 158).

Byli jsme víc štěstí s fungováním prototyp Slider, i když to měl stejný problém posuvné jsme viděli na CES. Ale nebojte se, jak nám bylo řečeno, že inženýři jsou již přepracování tohoto mechanismu, a tady je doufal, že budu dělat něco o prohýbání klávesnice stejně. Pokud jde o software, neměli jsme čas na test všechno, ale my jsme byli překvapeni obecné snappiness dosavadního zkušebního Froyo stavět. A když už mluvíme o které jsme si příliš jistý, co je plán s 'Android plánu ASUS - i když nám bylo řečeno, že na CES voštinová bude na tyto tablety na startu, jsme se setkali lidé, dnes řekl, že bude dodávané s Perník místo, a dokonce pak, tam žádný časový rámec pro 3,0 upgrade ještě ne. Tak či onak, toto je méně znepokojení pro jezdce vzhledem k jejímu červenci nebo srpnu spustit, a to vás bude stát statný 429 libra ($ 676).

Kromě toho budou obě tablety vidět jejich varianty 3G ve Velké Británii čtvrtina poté, co jejich starty, ale bez ohledu na to, je to nikdy příliš brzy začít petici pro svého operátora šířit ASUS tabletu horečku.

Žádné komentáře:

Okomentovat