čtvrtek 13. ledna 2011

Wikipedie slaví 10. výročí, co-zakladatel Jimmy Wales soudí o app obchody

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/wikipedia-celebrates-10th-anniversary-co-founder-jimmy-wales-op/:
Věděli jste, že Wikipedie slaví své 10. výročí v tomto týdnu? Je 15. ledna! Je těžké uvěřit, že 'upravil everyman' encyklopedie byl asi tak dlouho ... nebo možná jsme jen stárnu. Ať tak či onak, co-zakladatel webu (a muž mnoha osobních odvolání) Jimmy Wales se chopil příležitosti odpovědět na některé otázky o minulosti, přítomnosti a budoucnosti Wikipedia, a, když žádal o rostoucím výskytu mobilní aplikace a aplikace obchody , dobře, Wales měl hodně co říci, včetně toho, že modely jako je například iTunes App Store mohou představovat nebezpečný "chokepoint" a že oni mohli být "hrozbou pro různorodé a otevřený ekosystém." Dodal také, že mobilní zařízení jsou ve vlastnictví osob, a ti lidé by měli řídit jejich vlastní zařízení. Můžeme vidět, kde Jimmy je z v některých ohledech - aplikace jsou zcela nové, nevyzkoušené způsobu požití obsahu, ale my se jen těžko polykání velkoobchodní, že App Store model by mohl ohrozit volný přístup k internetu více než problém, jako je neutralita sítě. Ale víte, pokud se zeptáte nás hezky, Jimmy, my bychom mohli jen vzít za slovo. Hit se 'větší pokrytí odkaz' se podívat na video z Jimmy Wales voskování filozofické o oslavu narozenin.

Wikipedie slaví 10. výročí, co-zakladatel Jimmy Wales soudí o cca obchody původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 13:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tech.Blorge | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat