čtvrtek 13. ledna 2011

IOS 4,3 kódu odhalí nový iPhone a IPAD modely, fáma mlýn naznačuje nechuť tlačítko Domů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/ios-4-3-code-reveals-new-iphone-and-ipad-models-rumor-mill-sugg/:
Historické ponaučení, lidi. Máte-li kopat dostatečně daleko do kódu IOS, budete nakonec narazíte iPhone3, 1, což je AT & T iPhone 4, a obdobné iPhone3, 2 (tj. Verizon iPhone ). Není to nic jsme se neviděli, ale pak přijde spolu IOS 4,3 s hrstkou nových tajemství identifikátorů zavrhnout spekulace - a sice, dva nové generace iPhone-(4,1 a 4,2) a tři iPads (2,1 , 2,2 a 2,3). Spekulovat, vše, co chcete, ale tam není nic jiného vůbec můžeme říci definitivně tady, ale pokud bychom měli vzít hádat, je to GSM a CDMA varianty next-gen modely (plus WiFi-pouze iPad). To je zajímavé všimnout si na nedostatek "iPhone4, 3" s ohledem na ještě-k-být-odhalila iPhone3, 3 je ještě tam - bude poslední člen vůbec spatří světlo světa? Mimo IOS 4,3, ale ještě velmi hodně příbuzný, BGR je prohlašovat, že je to slyšet ze zdrojů, že příští iPhone / IPAD modely budou vyhýbat fyzické domů tlačítko úplně namísto nový multi-prstů , a že zaměstnanci v Cupertino již zkoušení těchto zařízení, . Zdá se, že trochu víc se tam k nám, pět-prst špetka na úvod se cítí extrémně neohrabaný. Skutečný stánek s jídlem tady? Konečně můžeme mít iPhone zvěsti, že nezahrnuje přemýšlel, jestli to bude hlavu do nového amerického nosiče.

IOS 4,3 kódu odhalí nový iPhone a IPAD modely, fáma mlýn naznačuje nechuť tlačítko Domů původně objevila na Engadget na st. 12 leden 2011 23:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje BGR | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat