čtvrtek 13. ledna 2011

HP Todd Bradley všechny, ale potvrzuje, webOS tablety na 9.února případě, slibuje ještě více zařízení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/hps-todd-bradley-all-but-confirms-webos-tablet-for-february-9th/:
Děláme rád slyšel od upovídaný execs a HP Todd Bradley byl velmi definici jednoho v rozhovoru s CNBC během CES . V diskusi se otáčet okolo webOS, Bradley byl dotázán, jak HP chce odlišit od IPAD a zlepšení na tom, ke kterému on vtipkoval, "vy a já budu mluvit o tom, že na 9. . " Pokud to není potvrzení, že budeme mít konečně naše jednorožce webOS tablety příští měsíc, nevíme, co je. Ještě více povzbuzující je implikace dále v rozhovoru, že HP by mohly mít premiéru tuto břidlici na CES, ale zvolil si dělat odhalení na samostatnou akci tak, aby se řádně zdůraznit, jak úžasné je to. Ale počkejte, je tu ještě dobrá zpráva pro webOS fanoušky: Bradley posádka vnímá své nadcházející tablet jen jako "jeden kus" z připojených zkušenosti, že je společnosti gól a my jsme slíbili být osvícený o širokou škálu WebOS zařízení na 9.února akci v San Franciscu, ačkoli nedošlo k žádnému namedrops Palm Zdá se, že naznačují, že nemusí nést jméno svého tvůrce. I když jsou tzv. iPAQů , my prostě chceme vidět už!

Pokračovat ve čtení HP Todd Bradley všechny, ale potvrzuje, webOS tablety na 9.února případě, slibuje ještě více zařízení

HP Todd Bradley všechny, ale potvrzuje, webOS tablety na 9.února případě, slibuje ještě více zařízení původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 03:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Předem Centrální | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat